Service

Bij Right Color Schilderwerken is uitmuntende service het fundament van ons werk. We begeleiden u zorgvuldig door het hele proces, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke oplevering van het schilderwerk. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkwijze en antwoorden op veelgestelde vragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ons Proces

 1. Aanvraag: Het begint allemaal met uw aanvraag. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

 2. Persoonlijke Consultatie: Na uw aanvraag plannen we een persoonlijk gesprek waarbij we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Tijdens deze consultatie beoordelen we de staat van uw pand en adviseren we over kleuren, materialen en technieken.

 3. Vrijblijvende Offerte: Op basis van de consultatie stellen we een gedetailleerde, vrijblijvende offerte op die overzichtelijk de kosten en het verwachte werk beschrijft.

 4. Planning: Na akkoord op de offerte, plannen we de werkzaamheden in op een moment dat voor u het beste uitkomt.

 5. Uitvoering: Ons team van professionals voert het schilderwerk uit met precisie en aandacht voor detail, waarbij we de voortgang regelmatig met u bespreken.

 6. Oplevering: Na voltooiing van de werkzaamheden lopen we samen met u een finale inspectie door om te zorgen dat alles naar tevredenheid is afgerond.

 7. Nazorg: Ook na de oplevering blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of bijwerkingen.

 • Hoe lang duurt het schilderwerk?

  De duur van het schilderwerk hangt af van de omvang van het project. Na onze initiële beoordeling geven we u een geschatte tijdsduur.

 • Welke verfsoorten gebruikt u?

  Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit verf die past bij het oppervlak en de vereisten van uw project.

 • Hoe zit het met de garantie?

  Wij bieden garantie op ons schilderwerk, de duur en voorwaarden worden duidelijk in de offerte vermeld.

 • Wat zijn de kosten?

  De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het oppervlak, de staat van het pand, en de soort verf. Wij zorgen voor een transparante kostenstructuur in onze offerte.