Onze diensten

Bij Right Color Schilderwerken bieden we een breed scala aan schilder- en renovatiediensten aan.

Of het nu gaat om het interieur van uw huis, de buitenkant, een renovatieproject of het schilderen van monumentale panden, wij zorgen voor vakmanschap en kwaliteit.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan
Binnen

Binnenschilderwerk

Muren, kozijnen en deuren voor een prachtig interieur

Buiten

Buitenschilderwerk

Kozijnen en deuren weer in perfecte staat

Renovatie

Renovatieschilderwerk

Houtrot reparatie en (deel)vervanging van kozijnen

Monumenten

Monumentenschilderwerk

Onderhoud en renovatie van monumentale panden

Binnenschilderwerk

Een frisse verflaag binnen kan uw hele huis transformeren. Ons team van professionele schilders zorgt voor een nauwkeurige afwerking van muren, plafonds, kozijnen en trappen. We gebruiken duurzame verf en zorgen voor een strakke afwerking, ongeacht de complexiteit van het project.

>meer over binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

De buitenkant van uw huis is het eerste wat mensen zien. Wij zorgen ervoor dat deze eerste indruk perfect is. Ons buitenschilderwerk omvat het schilderen van gevels, kozijnen en deuren, met speciale aandacht voor duurzaamheid en weerbestendigheid.

> meer over buitenschilderwerk

Renovatie Schilderwerk

Renovatie vraagt om een speciale aanpak, vooral als het gaat om schilderwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van kozijnen en houtwerk, het behandelen van houtrot en het schilderen van beschadigde of verouderde oppervlakken. Ons doel is om uw woning weer in zijn oude glorie te herstellen.

> meer over renovatie schilderwerk

Monumenten Schilderwerk

Schilderen van monumentale panden vereist expertise en respect voor historie. Wij hebben ervaring met het zorgvuldig herstellen en schilderen van historische gebouwen, met gebruik van traditionele technieken en materialen die passen bij de unieke karakteristieken van deze panden.

> meer over monumentenschilderwerk