André da Silva

De drijvende kracht van Right Color Schilderwerken

André da Silva is de man achter Right Color Schilderwerken. Oorspronkelijk opgeleid als administratief medewerker, realiseerde André zich al snel dat zijn roeping niet binnen de muren van een kantoor lag. Zijn verlangen om concreet en actief bezig te zijn, leidde hem naar het ambacht van schilder.

De ontwikkeling van een vakman

In 2011 besloot hij de schildersopleiding te volgen en hij is trots op zijn diploma van het ROC, gespecialiseerd als voorman. Deze kwalificatie getuigt niet alleen van zijn vaardigheid, maar ook van zijn leiderschapskwaliteiten en zijn visie voor de toekomst.

De man achter de kwast

André staat bekend om zijn nette werk, punctualiteit en levendige energie. Zijn opgewekte aard en sterke communicatieve vaardigheden maken hem geliefd bij klanten en collega’s. Zijn team grapt wel eens dat hij je de oren van het hoofd kan praten, maar belangrijker: André’s grondigheid en positieve energie zijn essentieel voor de sfeer in het team.

Een passie voor schilderen

Voor André is schilderen meer dan een baan; het is een viering van vakmanschap. Hij staat erop alleen de hoogste kwaliteit materialen te gebruiken. Hij heeft groot respect voor historische panden, elk pand benadert hij met de toewijding om de nalatenschap te bewaren.

Heldere communicatie en een positieve werkomgeving

André gelooft in duidelijke communicatie om ervoor te zorgen dat klanten altijd betrokken en geïnformeerd zijn. Hij creëert een werksfeer die net zo plezierig als professioneel is, in de overtuiging dat een gelukkig team leidt tot excellent vakmanschap.

Een visie voor groei en uitmuntendheid

Met het oog op de toekomst streeft André ernaar om Right Color Schilderwerken uit te breiden tot een sterk team van 5 tot 10 professionals binnen de komende tien jaar. Zijn doel is om prachtige projecten te ondernemen, met precisie voor zijn klanten te zorgen en passie in elke penseelstreek te leggen.

Met André aan het roer is uw project in handen van niet zomaar een bekwame schilder, maar een bevlogen vakman die het canvas van uw ruimte ziet als een kans om schoonheid en blijvende indrukken te creëren.

Wanneer is de beste tijd voor buitenschilderwerk?

Goed schilderwerk voor het exterieur van een woning is van…

Houtrot – wat het is, hoe het te voorkomen en te behandelen

Houtrot is een veelvoorkomend probleem in veel huizen, vooral in…

Waarom duurzame verf kiezen – een betere keuze voor uw woning

In de wereld van woningrenovatie en -decoratie speelt de keuze…

Uw huis verkoopklaar maken – een slimme investering

Het verkopen van uw huis kan een grote uitdaging zijn,…